Jak zdjąc tapicerkę?

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • thomus
    Classic
    • 2007
    • 27

Jak zdjąc tapicerkę?

...pewnie lozysko powoli sie zaciera, przy jakiej predkosci to zauwazyles?

Darek
  • w.z.
    Drive
    • 2006
    • 41

Jak zdjąc tapicerkę?

Jak w miarę bezproblemowo zdjąc tapicerkę z drzwi od strony kierowcy. Pękła mi jakaś sprężynka przy klamce i próbuję się tam dostac. Nie chcę za bardzo siłowo podchodzic do tematu bo zniszczę tapicerkę. Niestety po odkręceniu śrub nadal coś mocno trzyma. Nie wiecie może jak podejśc do tematu.

Komentarz

• Maicroft
      Moderator
      S_OCP MemberModeratorr
      • 2004
      • 25757
      • Audi

W czym, w maluchu??? Jasnowidzem nie jestem :idea: I zaraz to trafi do zsypu.

Pod klampka, jak wyjdzie regulator lusterek w OI jest srubka, dookoła drzwi sa srubki i 3 sa pod porecza do ciagniecia przy zamykaniu, trzeba rozebrac i wyjac panel od szyb.
      Spritmonitor.de

Komentarz

• bogusg
        Rider
        • 2007
        • 355

tu masz link http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=3836, a łajaniem kolegi nie przejmuj się on tak ma
        Teraz xenony by krzynol

Komentarz

• misiekwaw
          RS
          S_OCP Member
          • 2004
          • 7715
          • Ford

Zamieszczone przez bogusg
          tu masz link http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=3836, a łajaniem kolegi nie przejmuj się on tak ma
          przede wszystkim ma racje :evil: bo kolega sie nie wysilil zeby powiedziec czy chodzi o O1 czy o O2 jakbys nie zauwazyl :!:
          Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
          http://www.disi-tune.pl
          Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
          Był WRX
          Była Octa

Komentarz

• bogusg
            Rider
            • 2007
            • 355

Ale chyba jak funkcjonuje na tym forum to chyba nie ujeżdża fiata 126 P lub ciągnika Ursus

[ Dodano: Pią 30 Mar, 07 20:24 ]
            Po za tym chyba to forum ma pomagać na tematy techniczne a nie sprowadzać się do wyżywania na jego użytkownikach

[ Dodano: Pią 30 Mar, 07 20:26 ]
            A jak ktoś chce byc nieprzejmy to lepiej niech wogóle nie zabiera głosu
            Teraz xenony by krzynol

Komentarz

• Maicroft
              Moderator
              S_OCP MemberModeratorr
              • 2004
              • 25757
              • Audi

bogusg, A jestes pewien, bo ja bym taki pewien nie byl, a wyzywac to ja sie moge zaczac, nie ma problemu. Zauwaz ze kolega nie zastosowal sie do regulaminu, a wiec jemu moge walna kartke, a Tobie rowniez bo upominasz moderatora nie majac racji.

Forum jest, aby pomagac, ale trzeba umiec zatytulowac temat, a potem nakreslic o co w nim chodzi, biorac pod uwage, ze takich tematow juz troche bylo, wiec w czym problem.
              Spritmonitor.de

Komentarz

Pracuję...